Céginformáció

honlapkészítésCégünk 2001 óta foglalkozik weboldal készítéssel, és a hozzá kapcsolódó internetes tevékenységekkel.
Sok más céggel ellentétben a honlapkészítés nálunk nem egyenlő csak a weboldal készítésével. Egy új munka mindig új kihívást jelent. Megismerjük a cég tevékenységét, céljait, és sok konzultációt követően ajánlásokat teszünk az internetes megjelenés főbb csapásirányaira. Sok energiát fektetünk a tökéletes domain név kiválasztására, ami az alapja a későbbi online fejlődésnek. Általában háromféle layout tervet készítünk, hogy a megrendelőink szubjektív ízlésének teret adva választhassák ki a három, célnak tökéletesen megfelelő terv közül a hozzájuk legközelebb állót. Ezután állunk neki a weboldal fejlesztésének. Az elkészült weboldal természetesen már keresőbarát, hogy a keresőoptimalizálási munkák később egyszerűbbek legyenek.
A munkánk még itt sem ér véget, hiszen egy jól megtervezett weboldal egyenlő egy csodaszép kirakattal egy sikátorban, vagy egy csomag gyönyörű névjegykártyával a kukában. Minden esetben ajánlásokat teszünk arra, hogy miként tud minél több hasznot hozni Önnek weboldala.
Foglalkozunk Adwords menedzsmenttel, készítünk Facebook alkalmazásokat, indítunk Facebook kampányt, és jól tudjuk mik azok a csatornák ahonnét viszonylag kevés befektetéssel sok aktív látogatót szervezhetünk az Ön újonnan elkészült weboldalára. A honlapkészítés nálunk nem a munka végeredménye, hanem csupán egy eszköz arra, hogy segítsünk azokon a cégeken, akik online megjelenésben gondolkodnak, vagy már van valamilyen rossz tapasztalatuk a megjelenés sikertelenségében. Bízunk benne, hogy velünk örömét leli majd a digitális világ új kihasználatlan lehetőségeinek felfedezésében.
Hívjon minket bátran, egy beszélgetés nálunk nem kerül semmibe!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>